Διαδικτυακό σεμινάριο της EIPG με τίτλο: ”Revision of the General Pharmaceutical Legislation in the EU/EEA”

Αξιότιμα μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Διαδικτυακό σεμινάριο της EIPG με τίτλο: Revision of the General Pharmaceutical Legislation in the EU/EEA που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023 και ώρα 17.00 CEST , Ομιλητής: Par Tellner, φαρμακοποιός EFPIA.

Σχετικά με τον ομιλητή

Ο Pär Tellner είναι διευθυντής, επικεφαλής της ομάδας και συντονιστής του ICH στην EFPIA από το 2012. Ο Pär εργάστηκε στο παρελθόν ως υπεύθυνος συμμόρφωσης (Δεοντολογίας Μάρκετινγκ) και διευθυντής της Κτηνιατρικής μονάδας LIF Σουηδίας και ως επικεφαλής ρυθμιστικών υποθέσεων για πολλές φαρμακευτικές εταιρείες, όπως,  Biovitrum, Pharmacia Plasma Products και Novartis. Ο Pär εργάστηκε επίσης ως ανώτερος φαρμακευτικός υπεύθυνος για τον Σουηδικό Οργανισμό Ιατρικών Προϊόντων. Ο Pär αποφοίτησε ως φαρμακοποιός στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα το 1986.

Επισκόπηση του διαδικτυακού σεμιναρίου

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα παρέχει μια επισκόπηση των προτεινόμενων ενημερώσεων στη νομοθεσία για τα φαρμακευτικά προϊόντα, όπως ορίζονται από την Επιτροπή στις 26 Απριλίου 2023.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Οι συμμετέχοντες στο διαδικτυακό σεμινάριο θα κατανοήσουν:

− Ποιες είναι οι βασικές αλλαγές στη Φαρμακευτική Νομοθεσία.

− Ποια είναι τα πιθανά θετικά και αρνητικά των αλλαγών.

– Ποιες είναι οι δυνατότητες σχολιασμού της νομοθεσίας.

− Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Επιτροπής πριν θεσπιστεί η νομοθεσία στο Κοινοβούλιο.

Για να εγγραφείτε σε αυτό το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο της EIPG για τα μέλη της ΠΕΦ κάντε κλικ εδώ ή ακολουθήστε τον
σχετικό σύνδεσμο 
στο φυλλάδιο του webinar εδώ.

Οι λεπτομέρειες ροής του συμβάντος θα εμφανίζονται στην οθόνη σας τη στιγμή της εγγραφής σας. Μετά το διαδικτυακό σεμινάριο θα εκδοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το σεμινάριο θα είναι μία ώρα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.



Recommended Posts