16ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο 2013

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 16ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου τηςΠανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο “Αθήνα 9,84”, Αίθουσα “Δεξαμενές”, Κτίριο “Δ10” (Τεχνόπολις – Γκάζι), από 31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2013, που παρόλο τους χαλεπούς καιρούς παραδοσιακά πραγματοποιείται ανά διετία και δεν νοείται τώρα να μας κάμψουν οι δυσμενείς συνθήκες.
Τώρα περισσότερο παρά από ποτέ, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι από όποια θέση και αν υπηρετούμε την πολυδύναμη επιστήμη μας.
Απευθυνόμαστε λοιπόν, σε όλους τους φαρμακοποιούς, με την πεποίθηση ότι η ανταλλαγή γνώσεων απόψεων και λύσεων είναι ιδιαίτερα απαραίτητη ώστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να επαναδραστηριοποιήσουμε τον επιστημονικό χώρο τον οποίο διακονούμε.
Τα θέματα του Συνεδρίου μας, αφορούν επιστημονικά επιτεύγματα από Έλληνες και ξένους καταξιωμένους διεθνώς επιστήμονες καθώς και προβλήματα επαγγελματικής φύσεως που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στους κοινωνικά ευαίσθητους χώρους που υπηρετούμε. Με την πίστη ότι όλοι μας θα βοηθήσουμε εμπλουτίζοντας τις επιστημονικές μας γνώσεις ώστε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στο λειτούργημα μας, αναμένουμε την μαζική συμμετοχή όλων σας καθώς και συναδέλφων συναφών-συγγενών επιστημών.
Θεωρούμε τη συμβολή όλων σας απαραίτητη για την επιτυχία του Συνεδρίου και σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά τόσο με την παρουσία σας όσο και με την υποβολή εργασιών.
Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς
Καθηγητής ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΟΥ
Πρόεδρος Φαρμακευτικής Σχολής Α.Π.Θ.

Recommended Posts