Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΠΕΦ για το 2017

Σε μια ιδιαίτερα “εγκάρδια και οικογενειακή” ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα μέλη και οι φίλοι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΠΕΦ για το 2017.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης τιμήθηκε, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΦ, για τη συνολική προσφορά και το έργο του στο χώρο και ειδικά για την πολυετή προσφορά του στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τ. Διευθυντής του Φαρμακευτικού Σώματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), υποστράτηγος ε.α., τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, φαρμακοποιός, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός.

Την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών και τον κ. Αυγερινό, τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην πρόεδροι της ΠΕΦ κ.κ. Αγγελάκας Μανώλης και Καπετανίδου Μαρία, οι πρώην αντιπρόεδροι  Αναστόπουλος Αναστάσιος, Μποσκόπουλος Πάρις και Μωραΐτη Αικατερίνη, ο πρώην γενικός γραμματέας Σάββας Ακύλας – Κυριαζής, οι πρώην ταμίες Αλεξίου – Σγουρού Εβελίνα και Παπαχρήστου Μαρία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας καθηγητής κ. Δεμέτζος Κωνσταντίνος, οι ομότιμοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Μαχαίρας Παναγιώτης και Παπαϊωάννου Γεώργιος, ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Αποστολίδης Πασχάλης, ο πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ κ. Γιαρμενίτης Θεόδωρος, ο πρόεδρος του ΕΦΕΧ κ. Σερέτης Βασίλειος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ κ. Κονιδάρης Γεράσιμος, ο νυν και ο πρώην πρόεδρος των Φαρμακοποιών του Κόσμου κ.κ. Μπαμπάλης Θωμάς και Σερεμίδης Σπύρος.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος άλλων συναδέλφων φαρμακοποιών από τον ευρύτερο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, καθώς και πολλοί φίλοι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών. Την εκδήλωση επιμελήθηκε μουσικά και καλλιτεχνικά η κυρία Μάρω Θεοδωράκη (πιάνο – τραγούδι) ενώ με την υπέροχη φωνή τους μας ταξίδεψαν η κυρία Γεωργία Μητροπούλου και ο κ. Νίκος Θεωδοράκης.

Recommended Posts