!! ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ !! Σεμινάριο: Product Information texts (SmPC-PIL) & Risk Management Plan

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με κυκλοφοριακές αλλαγές σε όλο το λεκανοπέδιο, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Ομπάμα και του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου αλλά και την διασφάλιση της προσωπικής μας ασφάλειας από την έκθεση μας στο κέντρο της Αθήνας αυτές τις ημέρες, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Σεμιναρίου Product Information texts (SmPC-PIL) & Risk Management Plan για την ερχόμενη Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 για την ίδια ώρα (15.00-20:00) και στον ίδιο χωρό (αμφιθέατρο ΝΙΜΙΤΣ).
Απολογούμαστε για την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η μεταβολή αλλά μεγαλύτερη σημασία για εμάς έχει η ατομική μας ασφάλεια και η απρόσκοπτη μετακίνηση όλων μας χωρίς να παρεμποδίζεται για οποιοδήποτε λόγο η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς προς το ΝΙΜΙΤΣ.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και δεν συντρέχει κανένας λόγος επανεπιβεβαίωσης της συμμετοχής σας στο σεμινάριο καθώς ισχύει το αρχικό σας e-mail δήλωσης συμμετοχής. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΠΕΦ εδώ.

Recommended Posts