5+1 τρόποι για να έρθετε πιο κοντά στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (Π.Ε.Φ.)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών έχει επιδείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα εξωστρεφή διάθεση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά με τα μέλη της. Για να το επιτύχει αυτό, χρησιμοποιεί σύγχρονα μέσα και μεθόδους φιλικούς προς τους περισσότερους πλέον χρήστες στου διαδικτύου ενώ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ενημέρωση να φτάνει άμεσα και έγκαιρα σε όλα τα μέλη της.

Ιστοσελίδα www.pepharm.gr: Η επίσημη ιστοσελίδα μας όπου βρίσκετε όλες τις ανακοινώσεις και ενημερώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν στην Π.Ε.Φ., την δημόσια παρουσία της και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ή συμμετέχει. Η ιστοσελίδα μας ανανεώθηκε και είναι πλέον φιλική και για όλους τους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε αυτή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή άλλων κινητών συσκευών (laptop, κινητό τηλέφωνο, tablet). Κάθε ανάρτηση επισημαίνεται με λέξεις κλειδιά που βοηθούν στην αναζήτηση από τον επισκέπτη ενώ εξυπηρετούν και στην κατηγοριοποίηση των θεμάτων της ιστοσελίδας σε ένα χρηστικό κατάλογο που θα βρείτε στο αριστερό και το κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Επισκεφθείτε τη σελίδα της επικοινωνίας για να ενημερωθείτε για τους πολλούς τρόπους επικοινωνίας με την Π.Ε.Φ. αλλά και για το ωράριο λειτουργίας των γραφείων μας για το κοινό.
Newsletter: Μπορείτε πλέον αντί να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε για τυχόν νέες αναρτήσεις, να καταχωρήσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο που θα βρείτε στο δεξιό μέρος της ιστοσελίδας και οποτεδήποτε υπάρξει μια νέα ανάρτηση, θα την λαμβάνετε στο e-mail σας ως το τέλος της ημέρας. Έτσι θα αποφύγετε την άσκοπη περιήγηση σας στο διαδίκτυο και οι αναρτήσεις μας θα έρχονται απευθείας στο e-mail σας.
Λίστα μελών Π.Ε.Φ.: Αν είστε ήδη μέλος μας, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε στην επικαιροποίηση των στοιχείων σας επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο δεξιά μέρος της ιστοσελίδας μας και στείλτε μας τα στοιχεία σας. Θα σας πάρει μόλις 1′ και θα μας βοηθήσετε ιδιαίτερα στην προσπάθεια μας για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση σας. Με αυτό τον τρόπο θα επικαιροποιήσουμε τον κατάλογο με τα e-mail των μελών μας και κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα λαμβάνετε στοχευμένη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην Π.Ε.Φ.
Ομάδες εργασίας Π.Ε.Φ.: Στο παρελθόν λειτούργησαν και είχαν να επιδείξουν σπουδαίο έργο. Οι δυσκολίες των καιρών και η ανάγκη για συστράτευση μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει ξανά όσους από εμάς μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και ανησυχίες προκειμένου να λειτουργήσουμε ομαδικά και υπό την αιγίδα της Π.Ε.Φ. για να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο στα πεδία ενδιαφέροντος μας και να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και τους νεότερους συναδέλφους μας. Επικοινωνήστε με την Π.Ε.Φ. για περισσότερες πληροφορίες σχτικά με τις ομάδες εργασίας και πως μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτές.
Social network: Η Π.Ε.Φ. εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργήσει αντίστοιχες ενημερωτικές σελίδες σε όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης τα οποία αναπαράγουν τις δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις της επίσημης ιστοσελίδας www.pepharm.gr. Έτσι μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook, το linkedin, το twitter και το youtube και να αλληλεπιδράσετε μαζί μας με τους συνήθης τρόπους που χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα.
Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών είναι ένα επιστημονικό, επαγγελματικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που στηρίζεται και ενισχύεται από τις συνδρομές των μελών του, προκειμένου να εξασφαλίσει τα μέσα και τα εφόδια για να επιτελέσει τον σκοπό του. Παρακαλείστε όλοι να φροντίσετε ώστε να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι στην Π.Ε.Φ. και να καταβάλλετε εγκαίρως την ετήσια συνδρομή σας ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια του μέλους και να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της.

Μείνετε συντονισμένοι!

Recommended Posts