Συγκατάθεση χρήσης προσωπικών δεδομένων

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών,
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ), λειτουργεί ως εργασιακό και επιστημονικό σωματείο των φαρμακοποιών που δεν έχουν άδεια λειτουργίας φαρμακείου, φαρμακαποθήκης, φαρμακευτικής βιομηχανίας ή αντιπροσωπείας φαρμάκων και διαχειρίζεται τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα σας με υπευθυνότητα και σύμφωνα με τις προβλέψεις και τις ρυθμίσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, ζητάμε τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε ενημερώσεις για τις δράσεις της ΠΕΦ, προσκλήσεις για εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες ενημερώσεις σχετικά με το χώρο του φαρμάκου παγκοσμίως.
Τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα παραπάνω είναι τα εξής: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλέφωνο επικοινωνίας όπως μας τα έχετε δηλώσει εσείς κατά την εγγραφή ή την ανανέωση της συνδρομής σας, είτε κατά τη συμμετοχή σας σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας (Συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις).
Επίσης τα δεδομένα σας μπορούν να τύχουν επεξεργασίας από το διοικητικό προσωπικό της ΠΕΦ για λόγους αρχειοθέτησης, οικονομικής τακτοποίησης, έκδοσης πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων κατόπιν δικής σας αιτήσεως και άλλες διοικητικές πράξεις στο πλαίσιο της λειτουργείας της ΠΕΦ ως σωματείου.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπονται στα άρθρα του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων, για να έχετε πρόσβαση ή να επαληθεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, να λάβετε αντίγραφο αυτών, να τα επικαιροποιήσετε ή και να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή τέλος να ζητήσετε τη διαγραφή τους.
Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε από εμάς τις παραπάνω ενημερώσεις, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συγκατάθεσης.
Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας για να συνεχίσουμε να διατηρούμε μια στενή επαφή για να σας ενημερώνουμε για όλες τις δράσεις της ΠΕΦ που σας αφορούν.

Recommended Posts