Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση (επανάληψη)

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση της ΠΕΦ. Καλείστε λοιπόν εκ νέου όπως παρευρεθείτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΦ που θα πραγματοποιηθεί όπως καταστατικά προβλέπεται την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 19.30 στα γραφεία της ΠΕΦ. Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΠΕΦ.

Η οικονομική υποστήριξη της ΠΕΦ μέσα από την καταβολή της ετήσιας συνδρομής μέλους είναι σημαντική και κινητήριος δύναμη για να επιτύχει την αποστολή της. Η ΠΕΦ ως επαγγελματικό και επιστημονικό σωματείο έχει ως σκοπό την αναγνώριση και διασφάλιση της θέση και του υπεύθυνου ρόλου του φαρμακοποιού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την δια βίου και συνεχιζόμενη επαγγελματική του εκπαίδευση πάνω σε επιστημονικά και πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινή του εργασία.

Η ετήσια συνδρομή μέλους ανέρχεται στο ποσό των 20 €. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους το επιθυμούν, μπορούν να καταβάλλουν το ποσό αυτό εύκολα και πρακτικά με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 9101714350006435010070731

και σε συνεννόηση με την γραμματεία της ΠΕΦ θα λάβουν ηλεκτρονικά την επιβεβαίωση της ταμειακής τους τακτοποίησης. Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της ΠΕΦ στις εργάσιμες ημέρες και ώρες του γραφείου και να τακτοποιήσετε την πληρωμή σας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν και αποτελούν την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης αυτής, είναι τα ακόλουθα:
1.    Οικονομικός Απολογισμός 2018
2.    Οικονομικός Προϋπολογισμός 2019
3.    Απολογισμός δράσεων της ΠΕΦ για το 2018
4.    Προγραμματισμός και δράσεις της ΠΕΦ για το 2019
5.    Έκτακτα θέματα
Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στη Γενική Συνέλευση μας και με τη συμμετοχή σας να στηρίξετε και να συνδράμετε τις δράσεις της ΠΕΦ.

Recommended Posts