Προκύρηξη εκλογών 2017

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών (ΠΕΦ) προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) για τα έτη 2017-2019. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2017, από τις 9 π.μ. ως τις 6 μ.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, στο πλαίσιο του 18ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ.

Καλούνται όσοι εκ των συναδέλφων, μελών της ΠΕΦ το επιθυμούν, να υποβάλλουν υπ’ όψη του Δ.Σ. μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.59 μ.μ., την υποψηφιότητα τους για την εκλογή τους είτε στο Δ.Σ. είτε στην Ε.Ε. της ΠΕΦ:

  1. εγγράφως, στη γραμματεία της ΠΕΦ (Κορυζή 6, Αθήνα)
  2. ηλεκτρονικά, στο e-mail της ΠΕΦ (pepharm@otenet.gr)
  3. με fax, στο 210 9232964

Για να εκλεγεί κάποιος μέλος του Δ.Σ. ή της Ε.Ε. πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις ληξιπρόθεσμες οικονομικές του υποχρεώσεις προς την Ένωση και να ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις του νόμου για να εκλεγεί.

Όλα τα τακτικά μέλη είναι ισότιμα και έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να εκλέγουν και να εκλέγονται για την διοίκηση, τον έλεγχο και την εκπροσώπηση, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το καταστατικό.

Με νεότερη ανακοίνωση, θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΠΕΦ.

Υπόδειγμα αίτησης υποβολής υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε.

Recommended Posts