Οδηγίες για να έρθετε στην εκδήλωση της ΠΕΦ (κοπή πίτας 2016)

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΦ θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στις 6.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Συλλόγου των Αθηναίων”, Κέκροπος 10, στην Πλάκα.

Αν έρθετε με τα πόδια

– από το μετρό Συντάγματος, ανηφορίζετε προς την οδό Φιλελλήνων και στο ύψος της Ρωσικής εκκλησίας στρίβετε δεξιά προς την οδό Ναυάρχου Νικοδήμου (άνοδος για τα αυτοκίνητα). Στα 100 μέτρα στρίβετε λοξά και αριστερά προς την οδό Υπερείδου και κατηφορίζετε για περίπου 200 μ. Ο Σύλλογος Αθηναίων βρίσκεται στα δεξιά σας (καγκελόπορτα με τα γράμματα Σ Α στην όψη της) απέναντι από ένα κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πάνω από την ταβέρνα “Καλοκαιρινός”.

– από το μετρό Μοναστηρακίου, ανηφορίζετε την Πανδρόσσου για περίπου 250 μ. και στρίβετε δεξιά στην οδό Μνησικλέους. Προχωράτε για περίπου 100 μ. και στρίβετε αριστερά προς την οδό Ανδριανού όπου και προχωράτε για περίπου 300 μ. (διασχίζετε την Ναυάρχου Νικοδήμου) και στρίβετε αριστερά στην οδό Κέκροπος όπου θα βρείτε το Σύλλογο Αθηναίων στον αριθμό 10 στα αριστερά σας (καγκελόπορτα με τα γράμματα Σ Α στην όψη της) απέναντι από ένα κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πάνω από την ταβέρνα “Καλοκαιρινός”.

– από το μετρό Μουσείου Ακροπόλεως, ανηφορίζετε την οδό Μακρυγιάννη και συνεχίζετε στην οδό Βύρωνος για περίπου 120 μ. Η Βύρωνος στρίβει ελαφρώς αριστερά και γίνεται Σέλλεϋ. Προχωράτε για ακόμα 50 μ και στρίβετε δεξιά στην οδό Θέσπιδος για 25 μ και αμέσως δεξιά στην οδό Ανδριανού. Σε περίπου 100 μ συναντάτε την οδό Κέκροπος και στρίβετε δεξιά όπου θα βρείτε το Σύλλογο Αθηναίων στον αριθμό 10 στα αριστερά σας (καγκελόπορτα με τα γράμματα Σ Α στην όψη της) απέναντι από ένα κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πάνω από την ταβέρνα “Καλοκαιρινός”.

Αν έρθετε με το αυτοκίνητο (δεν συνιστάται)

από την πλατεία Συντάγματος στρίβετε προς την οδό Μητροπόλεως και σε περίπου 150 μέτρα, στρίβετε αριστερά προς την οδό Βουλής. Ανηφορίζετε για περίπου 200 μ. προς την Ναυάρχου Νικοδήμου την οποία και διασχίζετε και στρίβετε δεξιά στην οδό Υπερείδου. Κατηφορίζετε στην οδό Υπερείδου για περίπου 120 μ. Ο Σύλλογος Αθηναίων βρίσκεται στα δεξιά σας (καγκελόπορτα με τα γράμματα Σ Α στην όψη της) απέναντι από ένα κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πάνω από την ταβέρνα “Καλοκαιρινός”. Η στάθμευση στο πάρκινγκ κοστίζει 8-10 € για 2-4 ώρες.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Recommended Posts