Καλό ταξίδι, Παύλο !

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε ότι ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Φαρμακευτικής Πατρών, Παύλος Κορδοπάτης, έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί 16 Οκτωβρίου 2014, αφού έδωσε μια γενναία μάχη με την επάρατη νόσο.
Η Πανελλήνια ένωση Φαρμακοποιών για την εκδημία του Ομότιμου Καθηγητή Παύλου Κορδοπάτη εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου, πολύτιμου συνεργάτη, ομότιμου καθηγητή του τμήματος Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Παύλου Κορδοπάτη και απευθύνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του καθώς και στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Νοιώθουμε τυχεροί που ο Παύλος υπήρξε πάντα δίπλα μας, αρωγός σε κάθε επιστημονική μας δραστηριότητα, με τελευταίο μας σταθμό τον Μάιο του 2013 στο 16ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, όπου συνεργαστήκαμε πολλάκις μαζί του ως Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου μας. Εκεί που για άλλη μια φορά μας κατέδειξε το ήθος του, την εργατικότητα του, την επιστημονική του γνώση, την ανυπέρβλητη δύναμη του πνεύματος αλλά και την ψυχή που ακούραστα διέθετε για όλους εμάς.
Καλό ταξίδι, φίλε Παύλο, θα μας λείψεις.”
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών

Recommended Posts