Αγγελίες για φαρμακοποιούς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών ως επιστημονικό και επαγγελματικό σωματείο βρίσκεται από το 1929 στο πλευρό του πτυχιούχου φαρμακοποιού και προσπαθεί συνεχώς με κάθε πόρο που διαθέτει, για την ανάδειξη του σημαντικού και υπεύθυνου ρόλου του στο χώρο της Υγείας και ειδικότερα στο χώρο του Φαρμάκου.
Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία μέσω της ιστοσελίδας της www.pepharm.gr. για την ανάρτηση και την προβολή αγγελιών από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας γενικότερα και που ενδιαφέρονται να απασχολήσουν πτυχιούχους φαρμακοποιούς στο δυναμικό τους.
Η διαδικασία είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν την αγγελία τους στο e-mail ή στο Fax της ΠΕΦ και κατόποιν συνεννόησης η αγγελία τους θα αναρτάται επώνυμα και με στοιχεία επικοινωνίας, στη σχετική ενότητα του site. Οι συνάδελφοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τις νέες αγγελίες είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της ΠΕΦ είτε με newsletter αφού προηγουμένως δηλώσουν το e-mail τους στο σχετικό πεδίο “Newsletter” στο δεξιό μέρος αυτής της σελίδας.
Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκριση αυτού του εγχειρήματος τόσο από τους ενδιαφερόμενους φορείς όσο και από τους συναδέλφους μας που αναζητούν εργασία για τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής.

Recommended Posts