2ο Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (με διεθνή συμμετοχή)

http://congress2016.esptnet-eu.gr/

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (ΕΕΦΑΡΜ) σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμμετάσχετε στο 2ο Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (με διεθνή συμμετοχή) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 04-06 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προσδοκία μας αποτελεί ο εμπλουτισμός των γνώσεων και η εκπαίδευση των ιατρών όλων των ειδικοτήτων, των φαρμακοποιών, των κλινικών φαρμακοποιών, βιολόγων, γενετιστών, νοσηλευτών, κλινικών διαιτολόγων καθώς και άλλων επαγγελματιών υγείας για νέες μεθοδολογίες που θα τους φέρουν πιο κοντά στην εξατομικευμένη θεραπεία: τις γονιδιακές αναλύσεις.

Για περισσοτερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations, 210 3645 629 (Δευτ. – Παρ., 10:00 – 17:00) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με το πρόγραμμα του συνεδρίου. (+αφίσα του συνεδρίου)
Το 2ο Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (με διεθνή συμμετοχή) τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών.

Recommended Posts